Допълнителни образователни дейности

АНГЛИЙСКИ ЕЗИК С  ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР „АВЕНИР”

Езиков център „Авенир” е с над 20-годишна практика в организиране на чуждоезиково обучение на деца от предучилищна възраст и са наш дългогодишен партньор защото:

  • предлага отлично организиран учебен процес, който предизвиква детското любопитство и желание за изучаване на английски език;
  • обучението по английски език е в интеграция с допълнителни занимания по музика с музикален педагог, рисуване, танци и подвижни игри;
  • децата работят с илюстрована учебна тетрадка за всяка възрастова група, съставена с любезното съдействие на преподаватели от Saint Nicholas College – Дъблин и включена в цената за обучение.

 

НАРОДНИ ТАНЦИ  С  ТАНЦОВ КЛУБ „ТАНЦУВАЙ С МЕН”

Танцов клуб „Танцувай с мен” е с установени традиции в организирането на обучение по различни видове танци за деца от всички възрасти.  Преподавателският екип се състои от високо квалифицирани млади хора с отличен педагагически подход и опит.

 Заниманията по народни танци развиват чувството за ритъм, оформят правилната стойка на тялото, отключват артистичните заложби на детската личност и целят да запознаят децата с българските национални традиции, богатството и колорита от ритми на нашия фолклор.

 

ПРИЛОЖНИ ИЗКУСТВА С ДЕТСКА АКАДЕМИЯ „ТОМ И ДЖЕРИ”

ДА „ Том и Джери” е клуб, тясно специализиран в обучението на деца. Преподавателите притежават висок професионализъм и проявяват индивидуален подход към всяко дете.

В часовете по приложни изкуства децата се научават да създават, да бъдат полезни с уменията си и да вярват в способностите си.

Приложните изкуства допринасят за развитие на творческите умения у децата и изграждат усет към красотата.

 

ЛЕЧЕБНО – ИЗПРАВИТЕЛНА ГИМНАСТИКА И ЙОГА С ДЕТСКА АКАДЕМИЯ „ТОМ И ДЖЕРИ”

Програмата включва специално подбрани, систематизирани и целенасочени физически упражнения за коригиране на стойката и подобряване силата, еластичността и издържливостта на мускулатурата на тялото.

 Леките, лесни и приятни упражнения действат благоприятно на опорно – двигателния апарат и са надежно средство за профилактика и лечение на гръбначни изкривявания в ранна детска възраст.

Детската йога подобрява функционирането на сърдечно – съдовата, ендокринната, нервната, лимфната и имунната  система и води до спокойствие и уравновесеност.

 

ФУТБОЛ С ДЮФК „НАЦИОНАЛ”

Клубът е тясно специализиран в обучението по футбол на подрастващите. Заниманията се провеждат от висококвалифицирани специалисти с опит в работата с деца.

Използва се адаптирана методика, съобразена с възрастовите особености на децата.

Тренировките способстват за развитие на физическите качества, усъвършенстване и разкриване на техническите способности и формиране на целесъобразен двигателен режим.